Ankthi: një hap më tej

Ankthi: një hap më tej

Gjatë bisedave të përditshme, ankthi sa vjen dhe është një përshkrues i shpeshtë i afektit të shumë njerëzve. Përshkrimet e përjetimeve përfshijnë: kam ankth, më merret fryma, më duket sikur do më bie të fikët, më rreh zemra fort ose; kam frikë, kam mendime shumë të...
Mbi psikoterapinë si mundësi

Mbi psikoterapinë si mundësi

Ndërkohë që jeta në Shqipëri bëhet gjithnjë e më tranzitore, dyshuese dhe sfiduese hapësirat për një shërbim psikoterapeutik në Tiranë janë në disponim të kujdo që ka nevojë a dëshirë. Por shumëkush mund të pyesë: Përse ta mendoj fillimin e psikoterapisë? Prej ku dhe...

Pin It on Pinterest