Nëse dëshironi të lini një takim për psikoterapi apo një konsultë psikologjike mund ta bëni këtë gjë duke kontaktuar me telefon, email, apo përmes formës kontaktuese.

Terapia e ofruar është psikoterapi psikanalitike dhe psikodinamike

Klodjana Gjika

Msc Psikologji Klinike
Psikoterapiste

Kontakt info

Ndërtesa 32,
Bulevardi Gjergj Fishta 14,
Tiranë

Për më tepër shikoni hartën

Forma Kontaktuese

Pin It on Pinterest